Во врска со Prae Tourism

praetorism и нашите други придружници

Prae Tourism, употребувајки го својата широка структура низ светот и благодарејки и на фирмите кои се во нејзин склоп нуди прилики за квалитетни и точни услуги. Поаѓајки на пат со слоганот ,, вистинска услуга, вистинско задоволство“ Prae Tourism од авио билети до визни процедури, од образование до здравствен туризам како и во сите други гранки заедно со својот широк структурален искусен тим скоро на сите барања поставени од нивните муштерии неприкосновено одговара. Незадоволен од потенцијалот со кој располага а проширувајки и растејки го мрежата со пристигнатите пофалби и подршки Prae Tourism дава се од себе со надеж во иднина уште повеќе во континуитет да ги задоволува потребите и желбите на муштериите.

Се со цел да вашите очи не остануваат гледајки назад Prae Tourism Услуги е заедно со вас… во текот на сите ваши патувања без разлика на целта било да е одмор, образование или некоја друга цел.

Зошто Авионскиот билет треба да го обезбедам од PRAETOURISM. COM

Во врска со вашето патување, нашиот млад и динамичен тим, член на ИАТА и Турсаб, секогаш ви стои на располагања да ви го даде вистинската информација и да ви ја понуди најдобрата можна услуга. При вашата патна агенда нашиот најголем дострел е да ви овозможиме најдобро и најмирно патување.
Склучувајки договор со 272 од вкупните 281 постоечки светски авиопревозни фирми, Прае Тоурим која ке ве лета со ознаката сом марка кон сите внатрешни и надворешни дестинации ке ви овозможи вам наши ценети муштерии во најдобри услови директни мирни патни летови.

Внатрешни летови: Turkish Airlines, AtlasJet, OnurAir, Suexpress, Anadolujet, Lufthansa,Emirates и уште неколку други авиокомпании.

Надворешни летови: Delta, Alitalia,Etihad, Saudi Arabian Airlines, Air France, Emirates, Aeroflot, Air Malta, Egyptair, British Airways, Lufthansa, KLM, Aegean, Fly Dubai, Qatar, Malaysia, American Airlines, and Swiss и уште некои други вкупно 281 авиопревозници.

Адреса: Esentepe Mah. Kore Şehitleri Cad. No: 4 Propa Plaza Kat:-1 Ofİs:1 Zincirlikuyu – Şişli / İSTANBUL

 Телефон: +90 212 809 04 87

Е- Пошта: info@praetourism.de

Ucuracak İstanbul Ofisi

Адреса: Yenigün Mahallesi Kızılırmak Cad.1054. Sok.No: 15/28 İnci Plaza Muratpaşa/Antalya

Телефон: +90850 888 8225

Е- пошта: info@praetorism.de

Ucuracak Analya Ofisi

TÜRSAB (9578)

Здруженије на Патни агенции на Турција(Турсаб), основано на 28 Септември 1972 година и врз основа на законот ,, за Патни Агенции и Здруженије на Патни Агенции“ број 1618 е влезен во функција како едно професионално здружение.

Основната цел на TÜRSAB е придонес во развојот на секторот туризам.PraeTourism Türsab Belgesi

Една од основните цели на TÜRSAB при давање услуги во рамките на овластувањата на претходно наведениот закон број 1618 е и остварување на професионалната дициплина на здружението, придонес во процедурата околу развојот на професијата како и превземените активности околу решавањето на проблемите со кои најчесто се среќаваат патните агенции. Покрај горенаведените основни цели на TÜRSAB е и пренос на сите проблеми на кои наидува секторот туризам пред овластените органи како и запознавање на јавноста со тоа.

Со цел реализација на горенаведеното покрај тоа што TÜRSAB соработува со јавниот и приватниот сектор на туристичките институции исто така има и битна задача при развојот на политиките за туризам. Околу темите како што се екологија, чување на историските човекови вредности, развојот на истите а кои секторот туризам од блиску го засега, TÜRSAB представува и сносува мошне значајно својство како едно цивилно здружение кое и те како има влијание врз јавноста.

Една од главните работни активности на TÜRSAB во рамките на мегународните односи и овластувања е и активностите околу рекламните представувања. TÜRSAB е член на многуте важни меѓународни организации како што се светска туристичка организација (UNWTO), Федерација на здруженија на меѓународни Патни агенции (UFTA), група на здруженија на тур оператори и патни агенции во склоп на ЕУ (ЕСТАА).

Исто така, TÜRSAB е и двигател на процесите во насока на развој на билетерални и мултиретерални односи со другите меѓународни организации како што се тур операторите и федерација на здружение на патни агенции.

Уверението Türsab на Prae Tourism

 

IATA (88200674)

The Internacional Air Transport association (IATA), представува едно воздухопловно светско трговско здружение на 275 воздушни сообраќајни линии или % 83 од вкупниот светски воздушен сообраќај. Покрај тоа што ги подржува неколкуте гранки на воздушниот сектор помага и во критичните воздушни теми при уредување на формули во индустриските воздушни политики.  Од септември 2016 година, IATA е раководена од страна на директорот генерален директор Alexandre de Juniac.

 

PraeEducation

PraeEducation StudentPraeEducation, обврзувајки се за образовна консултација за ученици кои сакаат да се образуваат надвор од земјата си поставил принцип и да ги насочи да се стекнат со безбедно и квалитетно образование во најдобрите светски универзитети. Во таа насока патната агенција Прае Тоурисм е една установа која за цел си има на ученици да им укаже прилика за најдобро можно квалитетно образование.

PraeEducation заедно со ПраеТоурисм e една Турска Prae Legal здружение.PraeTourism IATA Belgesi

Prae Education, според поединечниот и оснивачкиот поглед, а заедно со својот стручен образовен кадар што поседува потенцијал за прогресивни, динамични и слободни решенија си поставил за цел на вас ученици при вашите идни планови придонесе да произведувате влијателни решенија.

 

 

 

 

 

 

PraeHealth

 

За секого е познато дека здравството е најважниот дел од човековиот живот. Нашите здравствени центри ни се најбитен фактор при лекување на болести кои и претаат на здравството.

За здравството, нашите доктори на многу свесен начин работат.

За вас и за блиските во вашиот круг здравството и потребата за квалитетна здравствена услуга е една неизбежна неприкосновена потреба.Doctor Note

Турција е многу битна од аспект на институционални здравствени услуги и свесно здравствено институционално лекување.

Во врска со здравството, PraeHealth заедно со здравствените искусни установи, за сите светски можни лекувања нуди здравствени услуги.

PraeTourism Визни услуги

Prae Tourism Услуги за Виза – како една гранка на Yolcu KadınPrae Tourizm, е една фирма за консултации која на нашите муштерии им нуди секаков вид на подршка околу стекнување на услуги за виза. Во врска со тешките напорни визни процедури, на вас, нашите муштерии им нуди поединечни институционални услуги.

Разбирањето на квалитетна услуга и задоволување на муштеријата Prae Tourism Услуги за Виза, која воспоставува контакт со визните конзуларни представништва, закажување состаноци за визните процедури, доставување на потребни документи до добивање на истите и доставување до вашите адреси го споил со професионалниот сервис. Согласно законските барања на земјата за каде што се патува на нашите муштерии им овозможува избегнување на непотребно долго време за стекнување виза и адаптација.

ЛИНК

ЛИНК