ШОПИНГ ВО БЕЛГРАД

ШОПИНГ ТУРИ

ШОПИНГ ВО БЕЛГРАД

ШОПИНГ ТУРИ

ШОПИНГ ТУРИ

Програма:

 • Поаѓање на 24.11.2018 во 01:00 часот         Цена: 1000 денари.

 • Пристигнување во Белград околу 09:00 часот наутро.

 • Слободно време за индивидуални активности и прошетка низ центарот на Белград, улицата кнез Михајлова, Калемегдан. Во договорено време се упатуваме кон најголемиот шопинг центар Ушче каде што ќе можете да се подновите со ново парче облека или со поклон за вашите најблиски.Поаѓање за Скопје во 17:00 часот, попатна посета на ИКЕА.

   

 • ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО: 
  - Автобуски превоз на дадена релација
  - Придружник на патувањето 
   
  НАПОМЕНА:
  - За реализација на аранжманот, потребен е миниум од 50 патници.
  - За овој аранжман важат општите услови на патување на СКТМ и ПРАЕ ТУРИЗАМ